Natuurlijk herstel, Zelfherstel methodes, Natuurlijke genezing, Holistische therapie, Alternatieve geneeskunde, Gezondheid en welzijn, Emotionele balans, Mentale gezondheid, Spirituele genezing, Fysieke klachten, Kindertherapie, Zwangerschapsbegeleiding, Ademhalingsproblemen, Hooggevoeligheid, Ontspanningsmethoden, Stressmanagement, Natuurlijk hersteltraject, Zelfheling technieken, Balans in het leven, Trauma herstel, Natuurlijk zelfherstel, Ontspanningsoefeningen, Gezondheidscoaching, Persoonlijke ontwikkeling, Emotionele gezondheid, Herstel retreats, Natuurgeneeskunde, Zwangerschapsyoga, Kinderontwikkeling, Geboortetrauma's, Yoga en meditatie, Reiki therapie, Natuurlijke behandelingen, Gezonde levensstijl, Zelfzorg en welzijn, Stressreductie, Lichaam en geest, Bewustwording, Gezinsbegeleiding, Spirituele ontwikkeling, Gezondheidstherapie, Alternatieve therapieën, Natuurlijke gezondheid, Positieve mindset, Levenskracht herstellen, Emotioneel welzijn, Meditatie en mindfulness, Holistische genezing, Gezondheidsadvies, Natuurlijke methodieken.

Mijn Boek

Boek Geboortetrauma's, Stressmanagement, Natuurlijk hersteltraject, Zelfheling technieken, Balans in het leven.


" Het is mooi om te lezen. Ik kreeg een analyse over mijn leven en die van de kinderen. Dankbaar! Tijdens mijn 1e zwangerschap heb ik Simone ontmoet in mijn zoektocht naar zwangerschapsyoga. Door de lessen van Simone heb ik drie makkelijke zwangerschappen en snelle bevallingen gehad. Zelfs de verloskundige verbaasde zich hierover. Blijkbaar stond er in mijn dossier een opmerking dat ik geen zwangerschapsgym had gedaan... Maar de verloskundige was na de 1e bevalling om en positief over de yogalessen van Simone. Simone en ik kwamen elkaar niet vaak tegen, maar precies als 1 van ons 2 dit nodig had. Zo ook toen Simone in haar hoofd aan het worstelen was met 'haar boek'. Ik dacht haar te helpen door met haar boek mee te lezen en structureren, maar in feite heeft zij mij geholpen om weer meer inzichten te geven. Tijdens het lezen heb ik een analyse gekregen over mijn leven en dat van mijn kinderen. Best bijzonder als je weet dat ik eigenlijk bijna alles wat in het boek staat al wist. Maar soms vallen de dingen perfect in elkaar! Lieve Simone, bedankt voor deze kans! " 


- Ada" Het was voor mij een eer om dit boek te mogen lezen voor dat het af was. Vanuit haar hart en met liefde voor haar vak door Simone geschreven. Het bracht mij herkenning, kennis over geboortetrauma's en het opschonen van mijn inmiddels stevige basis.


Dankjewel, Simone! "


- Madeleine


Bestel hier!

rauma herstel, Natuurlijk zelfherstel, Ontspanningsoefeningen, Gezondheidscoaching, Persoonlijke ontwikkeling, gezondheid.